Curs Infantil P-2

Curs Infantil P-2

 

CIRCULAR P2 CURS 17-18

MATERIAL LLAR 2 ANYS curs 17-18 (1)

 

HEM CONEGUT LA PANTOXA DE BLAT DE MORO

Una mare de l’escola, ens ha portat panotxes de blat de moro. Avui, per començar, les hem observat i hem vist que eren verdes, perquè estaven cobertes de fulles. Després les hem “pelat” i ens hem sorprès al veure que a sota hi havia els petits grans grocs tots junts! Amb la Mireia, hem decidit deixar-les a dins d’una safata per esperar que s’assequin més els grans i poder-los desgranar.

 

FEM PSICO

Aquest dimarts vam començar a fer psicomotricitat amb les Tortuguetes. La Marissa i la Mireia ens van preparar un mini-circuit que ens va agradar molt! Havíem de passar asseguts per sobre un pont i passar per dins d’un cuc de colors! Mireu que bé que ens ho vam passar!!

 

COMENCEM A FER PINTURA

Hem començat a fer pintura, i la veritat, és que ha anat molt bé! Hem utilitzat el color groc, vermell, verd, blanc i blau; i hem vist que si es barregen surten altres colors! Més endavant hi tornarem!

 

CREATIVITAT AL PODER!

Aquesta setmana ens hem ajuntat les Tortuguetes i els Cargolets, i amb l’Esther hem fet uns murals molts xulos. Sabeu en què s’han convertit? Només heu de venir a veure el nostre passadís!

 

 

INICI DE CURS

Hem començat el curs amb moooltes ganes. L’adaptació ha servit per conèixer la classe, els companys i companyes i a la mestra. Ara, ja podem dir, que hem aconseguit el repte! Ja estem adaptats! :-)

© Copyright - Escola Rocaprevera 2016