Curs Infantil P-5

Infantil P-5

 

CIRCULAR INFANTIL CURS 17-18

MATERIAL P-5 curs 2017-18

 

 

LA PLATJA  A L’ESCOLA

L’últim dia de curs, hem convertit el pati de l’escola en una platja. Hem rigut, jugat, plorat…… i ens hem acomiadat amb una gran abraçada.

COLÒNIES A LES COROMINES

Com a cloenda de l’etapa d’educació infantil, hem anat de colònies tots junts!

Ens ho hem passat molt bé!!!! Aquí teniu un petit recull de totes les activitats que hem fet.

 

EXCURSIÓ A LA CASA DE LES ABELLES

Hem anat a la casa de les abelles.Per un dia, ens hem convertir en apicultors.Hem après moltes coses i ens ho hem passat molt bé.

MES FOTOS DE LES ABELLES!!!!

PROJECTE DE LA CIUTAT AMB ELS BEE BOTS

Els alumnes de 4rt de primària ens van explicar i ensenyar el projecte de la ciutat amb els bee bots que van portar a terme. Ens va agradar moltíssim. Moltes gràcies!

 

THE SPACEMAN SONG

Per tancar el projecte de l’espai, la classe dels peixos, hem representat i cantat la cançó “The spaceman” amb anglès. Ens ho hem passat d’allò més bé. Aquí en teniu una petita mostra.

Enllaç:

 

COM ÉS UN BEE BOT PER DINS?

Ara que ja hem experimentat, manipulat, programat un bee bot, hem pensat: com és un bee bot, per dins? Així doncs, els nens i les nenes de la classe del peix, hem dibuixat com pensem que és un bee bot per dins i què hi ha.

Ha sigut un bon pas per treballar la creativitat i la imaginació de cadascún d’ells/es. Van sortir idees fantàstiques.

 

VELLA QUARESMA, VELLA QUARESMA, AI QUE NO POT CAMINAR…

Divendres a la tarda, tots els nens i nenes d’infantil vam anar a treure una cama a la Vella Quaresma. La setmana passada n’hi vam treure una i aquesta setmana n’hi hem tret una altra, així que ja només n’hi queden cinc!

 

CARNAVAL!!!!

Els elefants de p-5 ens ho hem passat molt bé!!!

FEM PINTURA

Som grans artistes!!!

ANEM A LA BIBLIOTECA

tots junts hem anat a la biblioteca per buscar informació de l’ ofici de forner i com es fa el pa.

 

APRENEM AMB LES PECES LEGO

A l’hora de robòtica els peixos vam construir un gronxador i vam poder treballar d’una manera divertida diferents aspectes com el pes i la posició, a més d’anar incoporant nou vocabulari de les diferents peces.

 

A LITTLE CAKE

Seguint amb el projecte del forner, a l’hora d’anglès, ens vam posar mans a l’obra i vam elaborar un “pastís”, tot utilitzant alguns dels ingredients que havíem estudiat anteriorment. Mireu, així de bé ens ho vam passar.

 

FORNER I FORNERA

La classe dels peixos també estem treballant l’ofici del forner amb anglès. Així doncs, vam decidir muntar un espai de joc simbòlic representant una situació real entre un forner i un client, tot demanant amb anglès què voliem comprar, quin ingredient necessitàvem…

Aquí en teniu una mostra. Ens ho vam passar molt bé.

 

VÍDEO  ”DO YOU LIKE…?” (ANGLÈS)

Dins del projecte del botiguer vam treballar els diferents aliments amb anglès i, vam treballar-ho a través d’una cançó. Vigileu que la cançó enganxa molt!

Aquí teniu l’enllaç:

 

EXPERIMENTEM AMB ELS BEE BOTS

El bee bot és un robot educatiu programable amb forma d’abella i, a través d’aquest adquirim nous aprenentatges, creem, juguem, incoporem nou llenguatge i molt més.

Així doncs, els peixos vam tenir un primer contacte amb els bee bots, els vam poder manipular i programar. Aquí en teniu una petita mostra.

 

NOSALTRES FEM DE ROBOTS

Els peixos anem agafant consciència de com funcionen els bee bots, per això vam decidir ser nosaltres mateixos els robots. Aquí en teniu una petita mostra. Ens ho vam passar molt bé.

 

FEM PANELLETS

A l’escola celebrem la castanyada. Els nens de la classe del peix, hem anat a comprar els ingredients per tots els nens i nenes d’educació infantil.

Hem fet uns panellets molt bons!!!

 

LA CASTANYERA ROCKERA

Divendres a la tarda, els nens i nenes d’infantil vam anar al teatre de l’escola a cantar cançons. Mireu que bé que ho vam fer els Peixos!

 

HEM ANAT A LA POLICIA DE TORELLÓ

Els peixos hem anat a la policia per aprendre més coses del seu ofici!! Ens ho hem passat molt bé!!

 

THE POLICE

Els peixos també treballem “The Police” amb anglès d’una manera divertida i enriquidora.

 

ROBÒTICA

Els peixos hem iniciat la robòtica amb les caixes Lego. Un munt de peces per anar construint nous aprenentatges. Ens ho hem passat molt bé.

© Copyright - Escola Rocaprevera 2016