Curs Primària Sisè

 

Curs 6è de Primària

 

CIRCULAR PRIMÀRIA CURS 17-18

llibres de text cicle superior 17-18_6è

MATERIAL 6è curs 2017-18

 

PROJECTE EMPRESA: QUINS GUSTOS TENEN ELS POSSIBLES CLIENTS?

Aquesta setmana, dins el projecte “Empresa”, hem creat l’organigrama de la nostra pròpia empresa. Cada alumne/a hem escollit el departament on volíem treballar tenint en compte els nostres punts forts. També hem demanat l’opinió dels companys per comprovar que realment la nostra opció havia estat l’adequada. El següent pas ha estat crear una enquesta pels possibles compradors, amb l’objectiu de conèixer els seus gustos i preferències a l’hora de comprar un producte (colors, disseny, material, quantitat, preu….).

 

CELEBREM LA CASTANYADA!

El dimarts dia 31, els alumnes de cicle superior vam celebrar la castanyada. Durant el matí vam fer una gimcana per l’escola i pel poble: enquestes a gent del poble sobre aquesta celebració, dibuixos, qüestionari de diferents aspectes de Torelló, tast de productes “estranys” relacionats amb la castanyada i creació d’imants de tardor. A la tarda, vam menjar les castanyes que els alumnes de 3r d’ESO havien torrat. Un dia ben diferent!

 

SORTIDA AL MIT DE MANLLEU: OBSERVACIÓ DELS OCELLS

Els alumnes de 6è vam realizar una sortida matinal al Museu Industrial del Ter a Manlleu per observar els ocells i el seu vol i així poder estudiar les propietats físiques i químiques de l’aire.

 

PROJECTE EMPRESA: REPORTATGE DE LA VISITA!

Aprofitant la visita realitzada a l’empresa CATA, els alumnes hem estat treballant “el reportatge”. A partir de les preguntes que vàrem  dur a terme als responsables dels diferents departaments, cada equip hem explicat de forma detallada els aspectes més importants de cada secció de l’empresa.

 

PROJECTE EMPRESA: VISITEM L’EMPRESA CATA

Aquesta setmana, dins el projecte “Empresa”, els alumnes vam visitar l’empresa CATA de Torelló, per conèixer amb més detall tot el procés productiu així com la funció dels diferents departaments que la configuren. D’aquesta manera, vam poder obtenir una visió més global del funcionament d’una empresa del nostre poble. Una visita molt ben aprofitada!

 

GAUDIM AMB LA ROBÒTICA

Els alumnes de 6è hem començat la robòtica treballant en equips cooperatius amb l’objectiu de dissenyar i programar un mecanisme el més original possible!

 

ENCETEM EL CURS!

Els alumnes de Cicle superior encetem el curs formant equips per a treballar cooperativament abans d’iniciar el treball per projectes!

© Copyright - Escola Rocaprevera 2016